Головна » 2014 » Травень » 13 » Забезпечення наступності в навчально-виховній роботі
00:31
Забезпечення наступності в навчально-виховній роботі
Перехід від дошкільного до шкільного віку називають малою кризою, критичним віком. Пристосування шестирічних дітей до шкільного життя залежить від сформованості в них готовності до навчання в школі. Тому питанням наступності приділяється велика увага і в школі, і в ДНЗ.
У школі розроблені заходи по організації роботи з майбутніми першокласниками та їхніми батьками. Учителі Бондаренко Н.М., Вітушинська Л.М., які набиратимуть першокласників, кілька разів відвідували ДНЗ
«Теремок», зустрічалися з вихователями, методистом, психологом та вихованцями дитсадка. Створена телефонна «гаряча лінія» для батьків,
через яку ті можуть отримати відповіді на питання з приводу підготовки
дітей до школи.
16 квітня школа гостинно приймала в себе майбутніх першокласників, які разом з вихователями ДНЗ та батьками завітали на «день відчинених дверей». Знайомство із школою, вчителями ,святковий концерт, смачний обід у шкільній їдальні – все справило на дітей незабутнє враження, викликало бажання швидше йти до школи.
24 квітня у методичному кабінеті ДНЗ «Теремок» відбулося засідання «круглого столу» з питань наступності змістових ліній у Державних стандартах початкової загальної освіти і ДНЗ. У ньому взяли участь учителі початкових класів школи і вихователі дитсадка.





Категорія: Виховна робота | Переглядів: 381 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]