Головна » 2014 » Квітень » 18 » Уроки Єднання
14:12
Уроки Єднання
Відповідно до районної програми патріотичного виховання молоді та з метою належної популяризації серед учнівської молоді національної історії та формування національної свідомості 17.04.2014 року у Новомиргородській ЗШ І-ІІІ ступенів №2 провели уроки Єднання в 1-11 класах.
Під час уроків розглянули питання об’єднання зусиль органів державної влади заради забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку України. На урок запросили працівників районної ради та міської ради, які ознайомили учнів з функціями місцевого самоврядування у зміцненні стабільності і добробуту трудящих.
На уроках учні говорили про соборність України, її єдність, про патріотизм українського народу, його працелюбство, доброту, щирість, прагнення до миру, дружби. На уроці Єднання виступив начальник апарату районної державної адміністрації Барвінок В.С.
Володимир Степанович відмітив, що Україна – це країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю. І світить нам у віки пророцтво Тараса “Не вмирає душа наша, не вмирає воля”. Ми за єдину Україну. Розпочиналися уроки Гімном України, учні співали українські пісні, декламували вірші про український народ, про його прагнення до єдності.






























































Категорія: Виховна робота | Переглядів: 387 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]