Головна » 2014 » Вересень » 4 » «Україна – єдина країна»
00:54
«Україна – єдина країна»
Для всієї нашої України перше вересня – велике свято. Початок шкільних занять – це старт, велика дорога, яка поведе наших учнів по шкільних предметах у глибини науки, буде вчити їх вчитися, долати перешкоди, виховувати свій характер і волю. 2014/2015 навчальний рік особливий ще й тим, що наша школа відзначає 50-літній ювілей.
Особливо радісний цей день для наймолодших членів учнівської родини – першокласників. Для 64 першокласників Новомиргородської ЗШ І-ІІІ ступенів №2 відкривається перша сторінка великої книги знань.
За нашою шкільною традицією зустрічаємо першокласників з хлібом і сіллю на вишитому рушникові, щоб їхнє шкільне життя було плідним і цікавим.
Привітали наших учнів з початком навчального року директор школи Мурзак В.Р., перша вчителька Бондаренко Н.М., а мама Петренко Н.О. привітала першокласників і засіяла житом-пшеницею на щастя, на долю.
З напутнім словом та щирими побажаннями до учнів звернулися гості свята: Чорноіваненко О.А. – голова обласної ради, Сенченко О.О. – голова районної державної адміністрації, Шевченко Р.О.- заступник міського голови, Литвиненко В.М. – секретар міської ради, отець Миколай – настоятель Свято-Миколаївського храму, клерк Михайло – настоятель Свято-Ільїнського храму.
Учні-випускники привітали юних школярів, вручили їм подарунки. Королева знань вручила першокласникам символічний ключ від знань.
Всі гості свята вшанували хвилиною мовчання пам’я героїв, що загинули у боях за незалежність України.
На першому уроці вчителі знайомили учнів з основними історичними подіями становлення державності України, виховували повагу до державних символів, шанобливе ставлення до традицій українців, формували почуття патріотизму та національної свідомості.




















Категорія: Виховна робота | Переглядів: 530 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]