Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Олімпійський тиждень
01:29
Олімпійський тиждень
Завершився олімпійський тиждень у нашій школі, що був насичений цікавими подіями. У цей період у школі панує справжнє свято. Цей захід спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвитку олімпійського руху в Україні. З метою формування у дітей мотивації до здорового способу життя та усвідомленого ставлення до занять спортом. Учні всіх класів не тільки мали можливість виявити свої знання з історії олімпійського руху та Олімпіад, але й відчути себе на мить олімпійцями. В рамках проведення тижня відбулися різні спортивні змагання, вікторини, конкурс малюнків.
У понеділок вчителі фізкультури Піменова Л.В. разом із Барбой А.І. провели "Олімпійський урок" для учнів 7-А та 7-Б класів під назвою "Малі олімпійські ігри", де кожен з учнів мав можливість показати свої здібності з обраного виду легкої атлетики. На урок запросили тренера спортшколи Дарієнка О.І. та Нікітчука В.В. у якості суддів.


















Цікаві командні олімпійські змагання "Геркулес" відбулися у вівторок між учнями 5 класів, у яких команда 5-Б класу у нелегкій боротьбі виборола перше місце і отримала перехідний кубок школи.














У середу мали можливість помірятися силою наші юні олімпійці - четвертокласники, де ми стали свідками того, що в нашій школі підростає гідна спортивна зміна. Цілий день на подвір'ї школи було гомінко і весело. Молодші школярі грали в різноманітні рухливі ігри разом зі своїми класоводами та вихователями.






Ну і нарешті четвер. Вже стало доброю традицією проводити олімпійський день із забігом по центральній вулиці міста. Цей забіг своєрідна акція-заклик до здорового способу життя, занять спортом. Підтримати учнів і побажати їм успіху та спортивних досягнень вийшов і голова райдержадміністрації Ковтун О.С. У свою чергу діти прозвітували йому спортивними речівками та лозунгами. Приємно було подивитися на наших дітей не тільки нам, але й багато жителів міста прийшли споглядати цю подію.





Після забігу, змагання продовжувалися на міському стадіоні "Колос". Збірні команди хлопців виборювали титул "Краща футбольна команда школи". Переможцями стали, звичайно ж, хлопці 11 класів. Ну, а у десятикласників ще все попереду.




А дівчата змагалися у шкільному спортзалі з баскетболу. Запеклий був бій. І завершився він перемогою збірної 8-9 класів.


І вже у п'ятницю на святковій лінійці ми завершуємо цей цікавий і насичений тиждень нагородженням кращих спортсменів нашої школи, яких не мало. Це учні, які виступають за збірну школи з футболу, баскетболу, волейболу, легкої атлетики. Діти, що вибороли спочатку 2 місце у Смоліно, а потім 4 місце на обласних змаганнях "Олімпійське лелеченя" і, взагалі, спортивні активісти.

















Категорія: Виховна робота | Переглядів: 399 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]