Головна » 2014 » Жовтень » 30 » Ювілей школи
21:07
Ювілей школи
Свято розпочалося у святково прикрашеному приміщенні школи. У актовій залі гостям запропонували солодкі тістечка. За чашкою кави відбулася приємна розмова-сучасні учні школи ділилися своїми досягненнями, а випускники та вчителі-ветерани педагогічної праці розповідали про минуле. Педагогічний колектив школи, готуючись до свята, провів велику дослідницьку роботу:гості мали можливість побачити фотовиставку «Згадаймо ті роки», а згодом, у Будинку культури-переглянути відеопрезентацію «Історія Новомиргородської ЗШ № 2». На сяті були парисутні випускники:
-Малаховський Юрій Віталійович-доктор економічних наук, академік академії економічних наук, викладач Кіровоградського державного технічного університету;
- Дмитренко Тетяна Тимофіївна-завідувач кафедри держуправління центру підвищення кваліфікації держслужбовців;
-Дмишук Олександр Семенович-протоієрей Обухівського приходу;
-Орел Світлана Василівна-кореспондент газети «Дзеркало тижня»;
-Федотов Віктор Васильович-голова обкому профспілки держустанов;
-Бей Н.М., нагороджена Орденом княгині Ольгита
-Жовна Олександр Юрійович-відомий український письменник і режисер, депутат обласної ради та багато інших
Після приємних спогадів у школі гості відвідали святковий концерт у Будинку культури, на якому з вітальними словами виступали керівники області, району, міста, відділ освіти, представники інших навчальних закладів,громадськість міста, протоієрей Святомиколаївського храму отець Миколай та отець Михаїл, спонсор Крикотненко В.Б.. депутат обласної ради Жовна О.Ю. та депутат Новомиргородської міської ради Вакуленко В.П., представник фонду «Відродження поколінь» Полуйко С.А.
Приємні вітальні слова линули і від нинішніх учнів школи. Після кожного виступу гостей діти радували присутніх гарною піснею чи танцем.
Приємним сюрпризом від міського голови став виступ колективу «Гуляйполе» та випускниці школи, кореспондента газети «Новомиргородщина» Шульги Ілони.
Несподіваним і хвилюючим для присутніх став момент, коли пролунав шкільний дзвінок. Право оголосити шкільний дзвінок було надане першокласнику 1964 року Кучеренку Ю. Л. та його однокласниці Бараненко Т.В.… Саме вони були тими першокласниками, які в далекому 1964 році першим дзвоником оголосили всім про початок навчального року в стінах нової школи. Також на святі урочисто перерізала стрічку Пахомова…, яка в 1964 році перерізала її на урочистому відкритті школи.
Закінчився концерт фінальної піснею «А ми бажаєм вам добра», яку виконали разом усі учасники свята.
Усі гості були дуже задоволені, адже змогли поринути у приємну атмосферу дитинства, юності та безтурботного минулого…
Категорія: Історія школи | Переглядів: 1058 | Додав: Luda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]